Noen ganger kan livet bli litt for mye jobb og litt for lite fritid. Hvem har tid til å være konstant aktiv og flink, trene og besøke mormor? Det er nettopp derfor vi har funnet opp innocent smoothies™: for å gjøre det litt enklerere å være sunn - og for å få sunnhet til å smake godt. En frisk drikk, som smaker fantastisk og gjør deg godt. Tenk på innocent som en sunn vane: Litt som å trene, bare uten fellesdusjene etterpå..

Den rene vare...

...skal det være. Det er vårt motto når det gjelder innocent. Egentlig er det veldig enkelt: Våre smoothies er 100% ren frukt - og ikke noe annet.

Våre smoothies heter “innocent” fordi det er det de er: ikke noe tilsatt sukker, vann, konsentrater eller tilsetningsstoffer. Frukt, frukt og mer frukt, ikke noe kunstig eller unaturlig. Dersom du ikke tror oss kan du si det til mødrene våre. Men vi lyver altså ikke.

Tenk globalt

For å lage verdens beste drikke må vi bruke den beste frukten. Derfor reiser vi gjerne jorden rundt for å finne de beste avlingene fra de beste markene. Det forklarer hvorfor vi bruker Alphonsomangoer fra India og bananer fra Costa Rica: De smaker rett og slett best. Ok, det kan godt hende at det vokser frukt på en plantasje langt vekk som vi overså sist vi var der. Så dersom du oppdager noe godt i ferien*, må du gjerne si ifra.

*Vi tenker mest på frukt, ikke på stråhatter og kjekke servitører