Vil du selge smoothies? Hvis du har en butikk og gjerne vil selge innocent smoothies, eller gjør det allerede, da er dette siden for deg. Hvis du vurderer å begynne å selge innocent smoothies, kan vi gi deg hundre gode grunner til å gjøre det. Her er de fem beste:

- De lages med kjærlighet og ekspertise.
- De lages av frukt av beste kvalitet. Vi reiser rundt i verden for å finne den, for kun den aller beste frukten er god nok til våre smoothies.
- Våre smoothies er ferske og har derfor begrenset holdbarhet. Det betyr at du som regel allerede har solgt produktet før du betaler oss.
- Veldig mange sunne mennesker elsker smoothies. Det blir stadig flere sunne mennesker, og de sunne menneskene kjøper stadig flere sunne produkter.
- Vi kan hjelpe deg med å få innocent smoothies til å se ekstra fristende ut i butikken med massevis av materiell til hyller, skap og kjøledisker.

Hvis du har lyst til å selge innocent, så ring banan-telefonen i Danmark på +45 33 26 64 44 eller skriv til hej@innocentdrinks.dk. Og du, send gjerne med noen bilder av butikken eller kafeen din.